Controller till globalt företag!

Presentation

Vill du vara en del av ett nytt globalt controller team som fokuserar på att stödja verksamheten, för att säkerställa en effektiv och ändamålsenlig styrning och som är ett team som strävar efter att säkra värdetillväxt för företaget? Letar du efter nya utmaningar som controller inom ett globalt företag? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker nu för uppdrag hos kund inom fordonsindustrin en controller med ca 5 års erfarenhet av arbete som controller. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå fram till och med 2015-06-30 med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Arbetsuppgifter

Controller och strategi avdelningen är en viktig funktion för att säkerställa långsiktig lönsamhet inom bolaget. I den här rollen så kommer du att bli ansvarig för den övergripande globala kontrollen för linjeorganisationer.Du kommer att vara en del av ett forskningsteam och delta i affärsutvecklingsmöten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
- affärsanalys och uppföljning
- finansiell planering
- investeringar
- säkerställa rapportering och prognoser
En viktig del av ditt arbete kommer att bestå av att inspirera, utmana och utveckla avdelningens effektivitet och lönsamhet fokuserat på controlling. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra controllers och du kommer vara en del av ett team controllers som jobbar i olika delar av världen.


Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du som söker är civilekonom eller har en liknande utbildning och ca 5-10 års erfarenhet och yrkesmässiga prestationer som controller. Utmärkta Business Control kunskaper samt färdighet i utvecklingsbudgetar och prognoser. Vi tror att du som person är självständig, noggrann och strukturerad och arbetar med professionalism, engagemang och en strävan att förbättra. Du bör vara en god kommunikatör med stort kundfokus och med affärsmässig kompetens. För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande engelska och det är meriterande om du har kunskaper i finansiella systemet SAP/R3, BW, WISE och MS Office-program (stark Excel kunskap).Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Sluttext

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.