CONTROLLER TILL BOLAG I UPPSALA

Är du en driven och analytisk person med erfarenhet från arbete som Business Controller? I så fall har vi tjänsten för dig!


Om företaget
Vår kund jobbar med service och rådgivning inom livsmedelsbranschen.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som Controller kommer vara att aktivt jobba med prognos och budgetarbete, månadsbokslut, rapporteringar och månadsavstämningar. Som Controller kommer du ha mycket kontakt med de olika avdelningarna på bolaget och det är därför viktigt att du är kommunikativ i din roll. 
Stora volymer förekommer varför det är meriterande om du tidigare arbetat på ett större bolag. Vidare kommer du utgöra ett stöd i arbetet och uppföljning av månadsrapportering samt övrigt behovsbaserat analysarbete. Du kommer rapportera till ekonomichefen.

 

Din profil
Vi söker dig som har arbetat minst 4-5 år som just Controller. Du bör även ha en gedigen erfarenhet av redovisning då förståelsen för de ekonomiska flödena och bokslutsprocessen är en stor del i ditt arbete. Som person är du systemkunnig, driven och har förmågan att arbeta självständigt. Vidare har du en stark analytisk förmåga och mycket goda kunskaper i Excel. Du har lätt för att kommunicera och trvis i en social miljö.

 

Framgångsfaktorer:
- 4-5 års erfarenhet som Controller
- Tidigare erfarenhet av arbete med månadsbokslut
- Systemkunnig och driven person

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du inledningsvis kommer vara anställd hos oss på Resultat för att sedan tas över av kunden och bli tillsvidareanställd hos dom.

START: Augusti 2015
OMFATTNING: 100%, heltid
PLACERING: Uppsala
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Lindgren, 072-334 94 19 
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2015-06-30

Ansökan
Låter detta som en intressant utmaning? Ansök omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Lindgren, 072-334 94 19 

Om oss
Resultat AB är ett ekonomikonsultbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av ekonomer. Vi är experter på ekonomer! För mer information om oss följ oss gärna på: www.facebook.com/Resultatab och Twitter: @ResultatAB
Läs mer på arbetsförmedlingen
.