Controller sökes till statlig myndighet!

Har du tidigare erfarenhet från ekonomiarbete och är redo att ta nästa steg mot en roll som controller? Är du strukturerad i ditt arbete, har en analytisk förmåga och viljan att lära dig att arbeta inom nya områden? Då har vi tjänsten för dig!

För vår kunds räkning söker vi nu en driven controller. Kunden är en stor myndighet med en mycket bred verksamhet landet över.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

•Arbete med budgetering genom att assistera budgetansvariga chefer
•Uppföljning samt analysarbete och tolkning av resultat
•Prognosarbete
•Att utarbeta ekonomiska rapporter
•Att delta i utvecklingen av myndighetens ekonomistyrning

Tjänsten är på heltid med arbetstider 08.00-17.00. Uppdraget startar omgående och löper fram till oktober. Möjlighet till förlängning kan uppstå. Du kommer att vara anställd av ProfessionalConsulting men arbeta på kundens kontor i centrala Stockholm.

Du som söker tjänsten har en akademisk examen inom ekonomi och minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat statligt. Du har goda kunskaper inom Excel och har en analytisk förmåga. Har du arbetat i Agresso tidigare ses även det som meriterande.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vidare har du en god social förmåga och kan arbeta självständigt. Passar du in på beskrivningen? Sök tjänsten redan idag!
Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..