Controller sökes till konsultuppdrag

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en controller till en av våra kunder i Ronneby. Detta är ett uppdrag på heltid med start i augusti och kommer att pågå året ut.
Du kommer att arbeta med bland annat:
- Uppföljningar
- Rapportering
- Prognoser
- Kalkyler
- Budget
- Avstämningar
- Administration

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ekonom och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som controller. Har du erfarenhet av flera affärssystem är det meriterande. Du har goda kunskaper i Excel. Som person är du driven, positiv, analytisk och noggrann. Du tycker om att ha kontakt med människor och är en relationsbyggare. Du är inte rädd för att ifrågasätta och att komma med förbättringsförslag.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag och kan erbjuda arbete inom de flesta branscher och på alla nivåer. Vi kan erbjuda:
– Spännande tjänster på marknadens hetaste företag
– Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om
– Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt
– Möjlighet att jobba i svensk och internationell miljö

Kontaktperson
Ansök tjänsten på tillhörande länk. Vid frågor kontakta Magnus Carlhielm 0470-745587 eller Carina Berg, 0455-302773.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.