Controller sökes till Experis Finance konsultverksamhet i Stockholm

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
För kommande konsultuppdrag söker vi dig som har flera års erfarenhet av controlling. Som controller arbetar du med bokslut, resultatuppföljning, avvikelseanalyser, nyckeltalsberäkningar, rapportering, budget- och prognosarbete mm.


Vem är du?
Du arbetar självständigt, ser helheten samt har lätt för att sätta dig in i nya affärer. Den erfarenhet du har är från business-, finance och/eller projektcontrolling. Du är en skicklig Excelanvändare och kan både skapa och arbeta i Pivottabeller. Har du arbetat med makron är det ett stort plus. Du har civilekonomutbildning och det är meriterande om du även har en bakgrund som redovisningsekonom. Du har erfarenhet från större ekonomi- och rapporteringssystem, däribland SAP, samt har mycket goda kunskaper i Officepaketet. Då många av våra kunder är internationella är det även av stor vikt att du kan engelska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som är tillgänglig för uppdrag omgående och som är orädd för att möta nya arbetsplatser och miljöer. För att passa och trivas i konsultrollen är du resultatinriktad, flexibel och nyfiken på nya erfarenheter. Du är analytisk, operativ och proaktiv samt är lyhörd för våra kunders behov.


Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialisten på specialister inom IT, Engineering, Finance och Executive. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis Finance (alt Engineering/IT) får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi tar inte emot ansökningar via email

Kontaktperson
Välkommen med din ansökan till Experis, specialisten på specialister. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Har du frågor om rollen som konsult på Experis Finance är du välkommen att kontakta caroline.lindberg.sen@se.experis.com.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.