Controller sökes för långsiktigt uppdrag

Presentation

Vi söker en Controller för ett längre uthyrningsuppdrag. Uppdraget påbörjas omgående och beräknas pågå under ett år.

Arbetsuppgifter

I rollen som Controller kommer du arbeta med övergripande analys för en affärsenhet, tillsammans med ett lokalt team. Rollen innebär bland annat att du är delaktig i att
- följa upp och analysera segmentets resultat (projekt, kostnadsställen och absorption)
- kooridera affärssegments övergripande funktioner så som t ex Risk Managment
- följa upp och rapportera relevanta nyckeltal för affärssegmentet
- skapa harmoniserade processer inom affärssegmentet
- koordinera boksluts-, budget och prognosprocessen inom affärssegmentet
- gruppen samverkar på ett effektivt sätt med de respektive affärsenhets controller funktion


Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med högskoleutbildning eller annan relevant utbildning inom området. Du har minst två till tre års erfarenhet av controlling, gärna inom industri.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
Som person är du strukturerad, effektiv och en naturlig lagspelare. Du är bra på att organisera, tar initiativ till förbättringar och sätter kunden i fokus. För att lyckas i rollen bör du också ha god analytisk förmåga.


Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Sluttext

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.