Controller med redovisningsinriktning

Trelleborg Sealing Profiles Within Trelleborg Industrial Solutions, Business Unit Trelleborg Sealing Profiles, manufacture extruded elastomer sealing profiles for windows and facades in the architectural/residential markets and various industrial applications. The business has manufacturing facilities in USA, Sweden (Värnamo and Forsheda), Germany, Poland and Lithuania with a total of 650 employees.
Controller med redovisningsinriktning

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en controller. Dina främsta arbetsuppgifter består av att medverka i, upprätta och analysera månads-, kvartals- och årsbokslut. Du kommer även att arbeta med rapportering samt operativt med diverse interna projekt. Du ingår i ett ekonomiteam som servar våra två enheter Trelleborg Sealing Profiles och Trelleborg Mixing Forsheda. Placeringsort för tjänsten är både Värnamo och Forsheda. Tjänsten är ett vikariat till och med hösten 2016.

Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot redovisning och/eller revision. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete i ett tillverkande, större bolag. För att lyckas i rollen krävs ett stort intresse för redovisning och för att arbeta mot korta deadlines. Du är prestigelös och tycker om att arbeta nära verksamheten både högt och lågt. Du har ett helhetsperspektiv och är bra på struktur och analys. Goda kunskaper i Excel är ett krav. Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person har du lätt för att se helheten och du har en känsla för siffror och analys. Du är en analytisk person som tar dig an arbetet med nyfikenhet, ansvar och självständighet. Du har en stark initiativförmåga och är lösningsorienterad och kommunikativ med en positiv attityd. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erica Segolsson eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast dock senast den 15 mars.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.