Controller med IT-intresse

Du tycker det är viktigt att ha kul på jobbet. Att analysera stora mängder data är inget som skrämmer dig, snarare tvärtom. Du gillar utmaningen i att hitta en nål i en höstack. Du tycker förändring är bra och du kittlas av tanken att få ifrågasätta och utmana befintliga strukturer. Du älskar kundkontakt. Du är en noggrann och energisk ekonom i början av din karriär som lockas av internationella karriärmöjligheter.

Känner du igen dig? Då har vi den perfekta tjänsten för dig på Benify!OM TJÄNSTEN

Som Controller kommer du att arbeta med att säkerställa ekonomiska underlag och att nödvändiga processer finns på plats. Du kommer att arbeta med rapportering av lönetransaktioner till våra kunder, vilket är återkommande varje månad. Du kommer även att ha nära kundkontakt och ge löpande kundkonsultation gällande ekonomiska flöden, lönetransaktioner och systemkopplingar, både i nya lanseringsprojekt och hos befintliga kunder. Tillsammans med dina kollegor ser du till att Benify kan leverera korrekta ekonomiska underlag till rätt person i rätt tid och får marknadens nöjdaste kunder. Detta är en bred roll där du kommer lära dig stora delar av hela det ekonomiska flödet och därigenom få ett brett perspektiv på vår organisation.

Alla vi medarbetare på Benify bryr oss om våra kunder och den tjänst vi levererar. Därför finns ett stort utvecklingsfokus och du kommer få möjlighet att arbeta med förbättringsprojekt och vara med i vidareutvecklingen av system och processer.

Exempel på vanliga arbetsuppgifter är att:

• Rapportera och validera lönetransaktioner till våra kunder
• Upprätta och utveckla effektiva processer
• Arbeta med interna förändringsprojekt
• Arbeta nära projektledare vid lanseringsprojekt och i avstämningsmöten med kunder
• Bygga långsiktiga kundrelationer och ge konsultation inom lön- och redovisningsfrågor
• Säkerställa att uppsättningar och kopplingar är korrekta i förmånssystemet


 

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker är i början av din karriär och söker dig till en roll och arbetsmiljö där det finns utrymme för utveckling.

Vi ser att du som söker: 

• Har studerat företagsekonomi och har minst en kandidatexamen inom redovisning, finansiering eller ekonomistyrning.
• Är nyutexaminerad eller har hunnit arbeta ca 1-2 år efter examen.
• Har god social kompetens då du kommer ha kundkontakt.
• Har goda tekniska kunskaper eftersom vi dagligen arbetar i komplexa system. 
• Har flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.


Vi ser gärna att du på något sätt har arbetat med redovisning, antingen efter din examen alternativt vid sidan av dina studier eller under något sommarjobb. Det viktiga är att du skaffat dig praktisk erfarenhet och har tillägnat dig god kunskap inom området. Meriterande erfarenhet är exempelvis ekonomi/redovisningsassistent eller revisorsassistent där du arbetat brett och genom detta fått en god förståelse för redovisningsprinciperna. Det är även ett plus i kanten om du har arbetat med transaktioner, moms och skatt samt har förståelse för eller inblick i affärssystem och processer, men det är inget krav för tjänsten. Kurser i beskattningsrätt eller andra kunskaper inom området beskattning är också meriterande. 

Som person är du glad, positiv och har alltid kunden i fokus. Hos oss kommer du att kunna utvecklas och växa i din roll om du visar framfötterna. För att lyckas behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt, ha en hög energinivå och en stark kvalitetsmedvetenhet. Vidare ser vi att du är noggrann och lösningsorienterad, då arbetsuppgifterna ställer höga krav på att rapporter och andra underlag blir korrekta samtidigt som det kan dyka upp hinder på vägen som behöver lösas. På Benify kavlar vi upp ärmarna när trycket ökar och gillar det. För att du ska trivas hos oss räknar vi med att du känner detsamma.

 

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Plats: Östermalm, Stockholm

Kontaktperson: Christian Dieroff

 

ANSÖKAN

Låter detta intressant? Vänligen klicka på "Ansök" för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi genomför en löpande selektering av ansökningar.

Posted in: Uncategorized | Tagged:

Läs mer på arbetsförmedlingen
.