Controller med eget bolag?

Controller
Underkonsultuppdrag som Controller

Har du ett eget företag inom ekonomiområdet? Dfind Finance söker dig som är intresserad av ett nytt uppdrag som Controller hos någon av våra kunder. För att vara aktuell krävs det att du har erfarenhet av kvalificerade arbetsuppgifter i en roll som exempelvis Business Controller eller Financial Controller.

Vi erbjuder uppdrag på heltid av både längre och kortare karaktär. Generellt sett skulle en roll som Controller kunna innebära ett ansvar för budget- och uppföljningsprocessen, delaktighet i bokslut, utveckling av processer och rutiner samt i vissa fall medverkan i ledningsgruppen. Våra kunder är verksamma inom bland annat fastighet, industri, bygg och konfektion.

Vi tillämpar löpande urval under hösten. Välkommen att skicka in en intresseanmälan som beskriver vilken typ av uppdrag du är intresserad av.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid och deltid

Sista ansökningsdag: 2014-11-15

För information: Elisabeth Lidstedt, telefon 0733-43 45 71

Kvalifikationer:
Vi söker dig som idag har ett eget företag inom ekonomiområdet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en ekonomisk utbildning, gärna med inriktning mot redovisning eller verksamhetsstyrning. Du har flera års erfarenhet av självständigt arbete i en roll som Business Controller. Rollen som Controller kräver mycket goda kunskaper i Excel. Vi tror även att du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du analytisk, pedagogisk och strukturerad. Du trivs med många kontakter internt och har en förmåga att skapa förtroende på alla plan i organisationen.

Välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.dfindfinance.se [ http://www.dfindfinance.se/ ].

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett företag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Blir du utvald tar vi hand om dig. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling, i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan delta i. Vi är själva specialister inom ekonomi och din närmsta chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller ekonomifrågor eller HR relaterade frågor. Du kommer ha kvalitativ backup i form av daglig ekonomisupport via en av de största revisionsbyråerna.

Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare dessutom har vi återkommande aktiviteter såsom nätverksträffar, konsultträffar, frukostinbjudningar och mycket mer.

Posted in: Uncategorized | Tagged:

Läs mer på arbetsförmedlingen
.