Controller, Akademiska Sjukhuset

Jobbet.se hjälper kund med nedanstående rekrytering:

Diagnostik- akut- anestesi- och teknikdivisionen är en av sex divisioner på Akademiska sjukhuset och består av sex verksamhetsområden; Akademiska laboratoriet, akutsjukvård, ambulanssjukvård, anestesi- och intensivvård, bild- och funktionsmedicinskt centrum samt medicinsk teknik, sjukhusfysik och it. Vi har cirka 1600 anställda, varav 13 personer arbetar på divisionens administration. Administrationen arbetar som stödfunktion till kärnverksamheten inom områden som ekonomi, HR, vård, it och administration.

Vi söker för ett vikariat en engagerad och utvecklingsorienterad controller med intresse för hälso- och sjukvårdssektorn.

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på en av Uppsalas största arbetsplatser. Rollen som controller innefattar att du arbetar stödjande mot verksamheternas chefer. Arbetet omfattar uppföljning, analys, prognoser och budget. Våra utvecklingsområden den närmaste tiden är införandet av SAS beslutsstöd och produktionsuppföljning där vi behöver stärka upp vår kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller intresse av dessa områden.

Du som söker är civilekonom eller motsvarande med några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du arbetat i flera olika ekonomisystem, gärna Agresso. Du är mycket van att använda Excel och hantera stora datamängder. Vi söker dig som trivs att arbeta tillsammans med andra, men även uppskattar självständigt arbete. Då du kommer att ha mycket kontakt med cheferna ute i organisationen bör du ha god kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder ett vikariat tom 2015-06-30. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi behandlar ansökningarna löpande så välkommen med din ansökan snarast, dock senast 18 augusti 2014.

FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN, klicka på länken under "Ansökan" nedan.

Jobbet.se är ett rekryteringsföretag. Som medlem på Jobbet.se får du bland annat sms om jobb som passar dig. Här hittar du lediga jobb och attraktiva arbetsgivare.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.