Controller

-
Controller

För kunds räkning söker vi omgående en controller med erfarenhet av ekonomisk verksamhetsstyrning i ledande befattning som är tillgänglig för nya utmaningar omgående. I din roll som controller ansvara du bland annat för intern resultatredovisning, analys av resultat, ge stöd till våra chefer i ekonomiska frågor, leda budgetprocessen. Du ingår i ledningsgruppen och direktrapporterar till avdelningschefen.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige

Ort: Östersund

Omfattning: heltid tom 2014-10-01

Sista ansökningsdag: urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast.

För information: Pernilla Keusch, pernilla.keusch@proffice.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant högskoleexamen i ekonomi och erfarenhet av ekonomisk verksamhetsstyrning i ledande befattning. Du är van att planera och organisera ditt arbete och som person är du verbal, kommunikativ, analytisk och noggrann. Du har god samarbetsförmåga och behärskar engelska mycket väl i tal och skrift.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..