Controller

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun har vi önskad sysselsättningsgrad och rökfri arbetstid.

Hässleholms Fritids huvuduppgifter är drift och uthyrning av idrotts- och fritidsanläggningar, föreningsservice, bidrag till föreningar, lotterimyndighet samt fritidsgårds- och mötesverksamhet. I förvaltningen finns cirka 50 tillsvidareanställda varav elva arbetar på fritidskontoret.
Nu söker Hässleholms Fritid en kommunikativ controller!

Arbetsuppgifter
Du får det övergripande ansvaret för förvaltningens ekonomiarbete och kommer att arbeta aktivt med bland annat frågor som rör budgetering, bokslut, uppföljningar, verksamhetsberättelse, intern kontroll och stöd till förvaltningens medarbetare. Kommunen arbetar idag i Aditro ekonomisystem.

Du har en chefstjänst med personalansvar för fyra medarbetare inom personaladministration, reception och service.

Utöver ovanstående ingår arbete i förvaltningens ledningsgrupp och deltagande i olika projektgrupper inom kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig samt med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är god kunskap om föreningslivets organisation och villkor. Du bör vidare ha god kommunikativ förmåga och god förmåga att uttrycka dig korrekt i svenska språket i skrift. Vi förutsätter att du har kunskaper inom Officeprogram eller motsvarande. Kommunen arbetar idag i Aditro ekonomisystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 18 augusti 2015 eller efter överenskommelse. Arbetstiden är normalt dagtid och med fritidskontoret som arbetsplats.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden för att uppnå en jämnare könsfördelning. Idag är vi sju manliga och fyra kvinnliga medarbetare på fritidskontoret.

Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Stefan Larsson, förvaltningschef, på tfn 0451-26 82 05.
Fackliga företrädare nås via kommunens växel på tfn 0451-26 70 00.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsamman med CV och personligt brev.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.