Controller

Controller Iggesund Paperboard, Iggesund

Nu växlar Iggesund Paperboard upp och tar höjd för framtida konkurrenskraft. Vi är en del av skogsindustrikoncernen Holmen och tillhör världens 100 mest hållbara företag och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi har världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England. Men omvärldens förändras, kunderna ser annorlunda ut och kommer att se ännu mer annorlunda ut. För att möta framtiden förstärker vi nu vår organisation. Vill du vara med och skapa framtiden tillsammans med oss? Vi söker en kvalificerad Controller till Iggesunds Bruks ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta nära verksamheten med ekonomi- och verksamhetsstyrning och ingå i ledningsgruppen för en produktionsavdelning. De huvudsakliga arbetsuppgifterna blir att driva och vara en resurs i utredningar, projekt och andra verksamhetsförbättrande åtgärder, att arbeta med målstyrning och uppföljning samt vara en resurs i företagets löpande rapporteringsarbete.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och bred erfarenhet från ekonomistyrning, gärna från produktion och industri. Du är van vid och intresserad av att arbeta med olika analys- och sökverktyg och tycker att det är stimulerande att presentera dina resultat på ett proffsigt sätt i Powerpoint och Excel. Du har goda språkkunskaper i svenska och i engelska (koncernspråk).Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Som person är du utåtriktad och fungerar både i team och självständigt. Du har en analytisk läggning, är drivande och målorienterad och du gillar att arbeta tvärs efter en organisations discipliner och nivåer. God kommunikationsförmåga krävs, såväl muntligt som skriftligt.

För att lyckas i din roll krävs att du har en helhetssyn, förmåga att identifiera möjligheter till förbättring och effektivisering samt att du visare mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater. Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du är aktiv i såväl målsättningsarbetet som i arbetet mot uppsatta mål, och du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet.

Vi erbjuder dig trevliga kollegor, spännande uppdrag och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande och varierande arbetsuppgifter, men ändå ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort i Hälsingland Berätta gärna i din ansökan var du såg vår annons.

Skicka din ansökan senast: 2015-01-11

Kontaktpersoner

Eva Hedberg, HR-specialist
0650-284 27

Marika Kroppegård, Ekonomichef
0650-282 16

Karin Norin, Unionen
0650-283 15

Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-28 909

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare, m fl. Vi har redan beslutat var vi vill synas samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för en pågående rekrytering och ber er att inte kontakta oss.

Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Storbritannien, Tyskland och Frankrike är huvudmarknader. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England, och den totala produktionskapaciteten är
Läs mer på arbetsförmedlingen
.