Controller

Konsultativt stöd

Konsultativt stöd är en övergripande resursenhet i Uppsala kommun. Här arbetar specialpedagoger, logopeder och psykologer. Vi arbetar på uppdrag från förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Vår verksamhet präglas av engagemang och vilja att utveckla och förbättra situationen för barn och elever i behov av särskilt stöd.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du är ett stöd för ledning och personal, både i det löpande arbetet och vid bokslut samt är vid behov ett bollplank.
I budget, budgetuppföljningen och prognosprocessen är du en central resurs.
Andra uppgifter är:
Beredning av strukturstöd inom särskolan.
Sakgranskning och kontering av leveransfakturor
Verksamhetens fakturering
Assistera chef vid lönehantering
Inköpsansvarig

Kvalifikationer
Du har en ekonomisk utbildning. Goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du redan nu kan arbeta i affärssystemet Agresso samt det personaladministrativa systemet Heroma. Du ska ha vana av budget- och prognosarbete.

Du är initiativrik, analytisk, noggrann och lyhörd. Du ska ha en mycket god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Förmåga att informera och kommunicera värdesätts. Som verksamhetsstöd förväntas du ha ett aktivt förhållningssätt, vara engagerad och arbeta framåtsträvande. Erfarenhet av arbete inom Vård & Bildning är meriterande och arbete som Skolledare och/eller ekonom/controller är önskvärt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Upplysningar
OBS! Vi har inför varje annonsering av en tjänst tagit beslut om var vi annonserar, vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla nedanstående upplysningslämnare.

Birgit Mikaelsson, chef 018-727 22 87
Anders Carlstedt, controller 018-727 54 97

Facklig företrädare:
Vision, 018-727 24 33

Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

"I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten".

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.