Caperio rekryterar en Financial Controller

Kort om Caperio
Caperio är ett av Sveriges mest expansiva IT-bolag. Caperio präglas av både arbetsglädje och professionalism. Här finns en stor gemenskap och skön teamkänsla, som inte bara omfattar våra anställda utan även våra kunder och partners. Caperio har kontor i Bromma, Uppsala, Örebro, Malmö och Göteborg. Omsättningen 2013 uppgick till 964 MKR och vi har nu ca 180 anställda. Caperio är noterat på Nasdaq/OMX First North.
Läs mer på www.caperio.se
Ledig tjänst på vår ekonomiavdelning
Vi erbjuder ett stimulerande arbete som Financial Controller i ett framgångsrikt och växande företag. Hos Caperio erbjuds du, förutom en innovativ och lärande miljö, även stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer till ett företag i stark tillväxt, där erbjudandet till våra kunder ständigt utvecklas genom att vi kontinuerligt stärker vårt tekniska kunnande och vår kompetens.

Tjänsten som Financial Controller på Caperio innebär i huvudsak följande arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- Års- och månadsbokslut
- Ekonomiska rapporter och analyser till interna och externa intressenter
- Nyckeltalsanalys
- Koncernredovisning
- Arbete med budget och prognos
- Deklarationer och skattefrågor
- Ledning av den operativa verksamheten på ekonomiavdelningen

Du rapporterar direkt till Caperios CFO och har rollen som ställföreträdande CFO vid dennes frånvaro. Du har fyra medarbetare direktrapporterande till dig.

Vi söker dig som?
är civilekonom och har minst 5-7 års praktisk erfarenhet av kvalificerad redovisning. Erfarenhet från redovisning i tjänsteverksamhet samt IFRS och verksamhet i börsbolag är meriterande. Du tycker om att arbeta självständigt, men är samtidigt en god lagspelare och en uppskattad och erfaren ledare. Du har ett genuint intresse för ekonomi och ledarskap samt är effektiv och analytisk till sättet. Du har lätt för att prioritera och jobbar lika gärna hands on med djupa analyser som med övergripande perspektiv. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och vi ser gärna att du behärskar Jeeves.

Vill du bli en av oss?
För vidare information och frågor kontakta vår HR Partner, Angelica Kjellström.
Ansökningar tas emot via https://job.yobber.se/Ad/170

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..