BUSINESS CONTROLLER TILL UPPDRAG PÅ BANK!

Företagspresentation

JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!

Arbetsplatsen är belagd i Stockholm.


Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en business controller som kommer att jobba i controllergruppen. Du kommer att arbeta inom IT och uppgifter som att följa upp IT-kostnader på applikationsnivå, följa upp resultat, granska och kontera fakturor, granska tidrapportering och internfakturering. Vidare kommer du också rapportera och ha avstämning med respektive förvaltningsledare och aktivt verka för att förbättra den ekonomiska rapporteringen. Arbetet kan också innebära stöd vid ekonomiska analyser samt viss utbildning avseende ekonomi.

Kvalifikationer

- Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
- Du har erfarenhet av redovisning och bokföring.
- Du har goda kunskaper i att bearbeta datamängder i Excel.
- Det är meriterande om du har erfarenhet som controller inom IT.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med analyssystem såsom Cognos.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för ekonomi och har en hög servicegrad och noggrannhet i ditt arbete. Du är en person som tycker om att arbeta med detaljer men samtidigt har en helhetssyn i det du gör. Vidare är du självständig, systematisk och analytisk i ditt sätt att vara. Vi ser också att du är initiativrik, pedagogisk och drivande för att klara av detta arbete.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, start omgående t.o.m. 2015-12-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.