Business Controller till uppdrag med start augusti/september

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

SJR söker för kunds räkning en controller för ett föräldravikariat med start i mitten av augusti/början av september och som löper cirka ett år framöver.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Rollen som controller innebär bland annat arbete med månadsbokslut, kvalitetssäkring och budgetering av flöden. Du kommer att göra avstämningar och vara delaktig i prognos-, budget-, och rapporteringsarbete. Rollen innebär även löpande analyser av verksamheten, så som processanalyser och ekonomiska analyser.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och vara delaktig i ett stort projekt som innebär att se över och optimera huvudprocesserna inom logistik, utbyte av systemstöd samt effektivisering av logistikorganisationen. Rollen innebär många kontaktytor ut i organisationen, däribland produktionscontroller, produktionschef och verksamhetschef.

Du kommer att arbeta i  IFS och det är ett krav att du är väl bevandrad i Excel.Vi ser gärna att du har erfarenhet av producerande verksamhet.

 Som person är du driven och tycker om att hitta nya lösningar för att driva projekt framåt. För dig är det viktigt att bygga upp strukturer och du trivs i en miljö där du förväntas påverka och kreativt arbeta fram processer.  Vidare har du en hög stresströskel, är självgående och tar initiativ samtidigt som du är duktig på att anpassa dig och har lätt för att möta människor. Du är ödmjuk och prestigelös samt lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalité i ditt arbete

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund sträcker sig från mitten av augusti/början av september och löper cirka ett år framöver. Företaget har lokaler centralt i Göteborg där du får tillgång till eget kontor. Arbetstiderna är flexibla mellan 8-17, med 30 minuters lunchrast. Tjänsten är på heltid. 

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.