Business controller sökes

Våra kunder inom fordonsindustrin söker nu efter en person som har tidigare erfarenhet av att arbeta som business controller i internationell organisation. Vår kund har sina lokaler ute på Hisingen.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer i din roll som business controller arbeta med att stödja organisationen och vara ansvarig för att affärsbeslut genomförs i enlighet med policy och riktlinjer. I din roll har du ansvaret för den finansiella rapporteringen och verksamhetsuppföljningen samt för prognos och bokslutsarbete. Vidare ingår det att vara övergripande ansvarig för redovisning, ansvara för prognosprocessen samt att arbeta med skatteberäkningar och hantera kassaflödet. 

Vem trivs här?
För att snabbt komma in i rollen tror vi att där är utbildad civilingenjör inom ekonomi eller motsvarande och har flera års erfarenhet ifrån rollen som controller och har god insyn i de processer som krävs. Du som söker har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och känner dig bekväm med att använda engelska som arbetsspråk. Har du dessutom goda kunskaper i SAP R3 och MS Office, särskilt excel är du den vi söker! Kunskap i JDE lösningar är meriterande.

Du har en analytisk förmåga och ett proaktivt arbetssätt. Vidare är du kommunikativ och har ett starkt affärsmannaskap. Trivs du i en föränderlig miljö och har en hög integritet har du kommit till rätt uppdrag.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat. 

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.  

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. 

Välkommen att söka!

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..