Business Analyst/ Junior Business Controller

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Just nu söker vi för kunds räkning en Business Analyst/ Junior Business Controller. Detta är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid och startar i början av augusti.

Ditt uppdrag

Vi söker nu för kunds räkning en Business Analyst/ Junior Business Controller till ett internationellt företag i Kista. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten som Business Analyst/ Junior Business Controller är att:

- Bistå i finansiella processer med fokus på prognoser och budgetplanering gällande försäljning och lönsamhet
- Fokus på att styra budgeten för 2016 i enlighet med organisationen lagar och regler
- Övervaka och samordna statistik, månadsvis för affärsenheterna
- Incitament – och bonusberäkningar
- Analysarbete
- Agera stöd till affärsenheterna
- Ta fram rapporter och förbereda presentationer till ledningsgrupp

Du kommer att arbeta nära verksamhetens Business Finance Nordic och det är även den person du rapporterar till.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en examen i Business administration eller ekonomi samt ca 2-3 års relevant erfarenhet från en liknande roll. Du har goda kunskaper i hela Officepaketet samt Excel. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Cognos. Vår kund har engelska som konferensspråk, det är därför viktigt att du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Som person har du en positiv inställning, är en problemlösare samt kan leverera snabb i en föränderlig organisation. Du är dessutom noggrann, en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta med andra.

Konsultrollen hos EQonomy

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Camilla Lundberg på camilla.lundberg@wise.se eller konsultchef Marie Bodén på marie.boden@wise.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Läs mer på arbetsförmedlingen
.