Avtalscontroller

Avtalscontroller till planeringssektion Avfall

Uppsala Vatten är ett kommunalt bolag med cirka 175 medarbetare. Vi arbetar med produktion av dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall.

Tjänsten ingår i planeringssektion Avfall och är placerad på bolagets kontor i Uppsala Business Park. Vi erbjuder rätt kandidat en stor möjlighet att utvecklas hos oss. Under de första åren sker arbetet i nära samarbete med vår strateg där vår nya medarbetare ska biträda honom i många olika frågor.

Arbetsuppgifter
Arbetet är mångfacetterat och innehåller därför en mängd olika arbetsuppgifter. En viktig arbetsuppgift är att driva och samordna vår försäljningsprocess vilken syftar till att säkra tillgången av avfall in till våra olika avfallsanläggningar. Ansvaret för försäljningen ligger på cheferna för de olika anläggningarna. Din uppgift blir att exempelvis löpande följa upp kundavtal, skriva avtalsförslag, boka kundmöten, göra affärskalkyler och administrera hela processen.

Du kommer också att arbeta med olika sorters projekt, exempelvis att skriva förfrågningsunderlag enligt LOU och göra ekonomiska analyser. En stor del av arbetet handlar alltså om att sammanställa, administrera och analysera olika typer av data så det är viktigt att du trivs mycket bra med detta. I din roll förväntas du ha förmåga att skapa ett bra samarbete såväl internt som externt.

Planeringssektionen är liten vilket innebär att du kan förvänta dig att arbetsuppgifterna över tiden kommer att variera.

Kvalifikationer
För att passa i rollen har du en akademisk utbildning, exempelvis ekonom eller jurist. Du är nyutexaminerad, eventuellt har du kompletterat med något års arbetslivserfarenhet inom områden som administration och kundkommunikation. Vidare ska du ha en god förmåga att uttrycka dig i skrift, främst på svenska. B-körkort är ett krav.

Som person ska du vara strukturerad och vara en god administratör. Du är en van datoranvändare och har förmåga att på ett enkelt sätt sammanställa, bearbeta och presentera data. Du kommer att ha kontakt med kunder och måste då vara en god kommunikatör och kunna företräda bolaget på ett professionellt och tydligt sätt.

Arbetsuppgifterna har, som sagt, en stor vidd och omfattar allt från små praktiska problem till att arbeta med utveckling på lång sikt. Detta kräver att du är flexibel och kan växla mellan dessa olika uppgifter, ha många bollar i luften och samtidigt kunna slutföra dina aktiviteter. Du är prestigelös och har en stor samarbetsförmåga.


I rekryteringsprocessen har vi beslutat i vilka forum vi ska annonsera. Vi undanber oss därmed, vänligt men bestämt, samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..