Anbudscontroller

Vi är 8 000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge.Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994.

Vill du vara med och forma framtidens omsorg genom att driva ekonomisk analys och prissättning i ett av företagets viktigaste team, och göra karriär i en organisation där du får stort ansvar från första dagen? Här är utmaningen för dig!


Frösunda har som en av Sveriges första privata omsorgsföretag lång erfarenhet. Vi har successivt utvecklat verksamheten och har idag 8 000 medarbetare över hela Sverige. Det gör oss till en av de ledande privata aktörerna i Sverige. Nu står hela samhället inför mycket stora utmaningar med en snabbt växande omsorg som ställer nya krav. Vi behöver utvecklingsinriktade och innovativa medarbetare som kan skapa nya sätt att arbeta. Läs mer på www.frosunda.se.

Anbudscontroller till Frösunda
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är beredd att anta en roll som Anbudscontroller inom Frösundas Anbudsavdelning i Stockholm. Rollen som Anbudscontroller på Anbudsavdelningen är rätt för dig som vill få arbeta med affärsnära problemlösning, utveckling och strategier. Du kommer att ha en central roll med direkt påverkan på affären genom att driva ekonomiska analyser och prisstrategier, allt för att vinna anbud. I arbetet ingår att


* självständigt analysera förfrågningsunderlag och utvärderingsmodell
* lägga anbudskalkyler samt prissätta våra tjänster och erbjudanden
* självständigt arbete med omvärldsbevakning och analysera tidigare upphandlingar
* ha ett nära samarbete med Frösundas Business controller för framtagande av nyckeltal
* optimera resultat genom att bidra med affärsmässiga analyser som leder till vinnande anbud
* vara delaktig i hela processen - från analyser/proaktivt arbetet, anbud till uppföljning och att bygga långsiktiga strategier.

Vi vill också att du är med och utvecklar vårt sätt att arbeta, kommer med nya idéer och bidrar i processen tjänste- och konceptutveckling. Allt detta sker i nära samarbete med Frösundas olika verksamheter.

Vi erbjuder dig
En utmanande roll på en arbetsplats med korta beslutsvägar och stora möjligheter att göra skillnad. Gör du ett bra resultat och visar på driv, lojalitet och intresse så är dina karriärmöjligheter inom Frösunda oändliga.


Vem är du?
Som Anbudscontroller är det viktigt att du kan arbeta under hög arbetsbelastning och att du har en affärsmässig inställning. Du ser möjligheter och tycker om problemlösning. Noggrannhet, flexibilitet och struktur i arbetet är förutsättningar för att du ska trivas. Vidare är du en lagspelare och ser samverkan och teamarbete som en naturlig del av arbetet. Dessutom har du:


* ekonom- och/eller ingenjörsutbildning, nyexaminerad eller upp till ca fem års arbetslivserfarenhet
* ett genuint intresse av att göra bra affärer
* ett starkt driv och en vilja att skapa fantastiska resultat
* en mycket stark analytisk förmåga

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning, vana vid självständigt arbete, arbetar noggrant och strukturerat. Erfarenhet av verksamhet inom exempelvis socialtjänst, individ och familj, personlig assistans, funktionsnedsättning eller äldreomsorg är mycket meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..